Ta mig tillbaka

Ta mig tillbaka...
I vintras bodde jag ett halvår i Thailand, och idag har jag sjukt mycket tillbakalängtan. Längtar tillbaka till allt verkligen. Människorna, maten, trafiken, stranden, värmen, huset, att åka runt på moppe, allt helt enkelt. Men mest av allt längtar jag tillbaka till att få leva i ett land med en så avslappnad livsstil och chill mentalitet. Man var aldrig stressad, utan saker och ting fick ta sin tid och det fanns inte några direkta problem eftersom att man istället lärde sig att se möjligheterna och se saker ut en positiv synvinkel. 

Under tiden som jag var där jobbade jag för medieföretaget smarter marketing på distans vilket fungerade helt perfekt. Så underbart att ha ett jobb som man kan sitta och jobba med precis vart som helst i hela världen, på en solstol på Hawaii, i en varm stuga i alperna, ett café i Stockholm eller hemma i sängen . Det ger en så stor frihet och möjlighet att få resa och samla på äventyr, vilket enligt mig är det bästa som finns. Så det är ju rena rama drömmen att jobba som jag gör.

Som tur är behöver jag inte längta ihjäl mig så länge till, för nu är det inte alls långt kvar till att jag äntligen flyger tillbaka och denna gången blir jag borta i nio månader istället för sex. Jag är så exalterad! Ska verkligen bli hur roligt som helst, att få komma tillbaka och träffa alla personer som man lärde känna och få höra vad som har hänt undertiden jag har varit här hemma i Sverige. Det är ju konstigt hur en plats på andra sidan jordklotet efter endast sex månader kan kännas som "hemma", men jag antar att det är ungefär som med personer, ibland bara klickar man med platsen och miljön. Snart får jag åka "hem" igen!