Geomatik

Härligt med ecoviva.

Hitta bra jobb

Det finns så många jobb som man skulle kunna satsa på och som man skulle kunna jobba med. Det är intressant tycker jag att det finns så många jobb som jag inte hade en aning om att dom fanns. Det finns så många intressanta och roliga saker som man skulle kunna göra och det skulle kunna vara att man kör på ett jobb där man jobbar med geomatik och det är ju härligt att man kan få ett jobb där man jobbar med det.

Hitta ett som man tycker om

Ja det är viktigt att man tycker om sitt jobb och att det är intressant och givande, för då kan det bli bra och man kommer att göra ett bra jobb om man trivs och tycker att det är kul att jobb med det. Ja det finns som sagt väldigt mycket som man skulle kunna göra och som man kan hålla på med. Så gillar man något så är det bra att man håller på med det och man gör ett bra jobb när man tycker att det är kul. Ja man får se till att man hittar något som är bra och som man kommer att göra bra. Det finns så mycket kul och roligt så man får se till att leta upp det som man tycker är bra och roligt och man får kanske pröva sig fram och hitta det som man känner kommer att bli det som man hade hoppats på.
Bara man har ett jobbs ska man ju vara glad och det är ju så men det kan ändå finnas saker som man tycker är roligare än andra och som kan vara bra att hitta det som vill göra.
Så man får leta fram det som är roligt och bra och som man kan hitta på tillsammans.